Ponturi fotbal Vasco – Palmeiras – Serie A

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori

Sursa foto: globoesporte.globo.com

Duminica seara, de la ora 22:00, Vasco Da Gama o intalnese pe Palmeiras, intr-un joc programat in runda cu numarul 20 din Serie A.

Vasco Da Gama este pe locul 12, cu 24 de puncte, ultima pozitie care mearge in cupele sud-americane, mai exicat in Copa Sudamericana Totusi, dupa remiza alba din ultima etapa, in fata celor de la Ponte Preta, aceasta a ajuns la trei meciuri consecutive fara succes, interval in care a pierdut de doua ori si acest rezultat de egalitate. Pe de alta parte, doua treimi din aceste puncte au venit in confruntarile de pe teren propriu, acolo unde Vasco si-a trecut in cont 16 puncte din 30 maxim posibile, insa, doar unul  in ultimele patru asemenea dispute.

Palmeiras a pierdut in etapa anterioara, 0-1 cu Atletico Paranaense, acesta fiind primul esec dupa  sase meciuri consecutive , ocupand locu...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate