Ponturi hochei Chicago Blackhawks – New York Rangers – NHL

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
Spectacolul nu are cum sa lipseasca in duelul de pe “United Center”

Sursa foto: blackhawkup.com

Joi dimineata, de la ora 03:00, pe “United Center” din Chicago, Blackhawks primeste vizita celor de la New York Rangers, intr-un duel din NHL.

Daca editia trecuta o aducea pe Chicago in optimile play-off ului celui mai important campionat de hochei din lume, aceasta nu se afla in cea mai buna perioada a ei acum, cand ocupa locul 10, cu 18 puncte in Conferinta de Vest, marcand cu patru goluri mai multe decat a incasat Crawford. De altfel, in runda anterioara, portarul celor de la Blackhawks a primit sapte goluri de la New Jersey Devils, intr-un meci care s-a incheiat 5-7 si a fost cea de-a treia infrangere din ultimele patru confruntari, dar este oarecum de explicat, avand in vedere ca numarul infrangerilor pe “United Center” este mai mare dec...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate