Primarul din Valea Doftanei va fi cercetat sub control judiciar

  • Postat în Regional
  • la 22-05-2015 15:46
  • de De Ce
  • 124 vizualizări
img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Valea Doftanei
Primarul din Valea Doftanei, Ion Manea, care a fost arestat preventiv în urmă cu o săptămână, într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, va fi pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii de la Tribunalul Prahova au admis, joi, contestaţia formulată de Ion Manea faţă de decizia Judecătoriei Ploieşti care a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele său, au respins ca neîntemeiată propunerea de arestare a procurorilor şi au dispus luarea faţă de inculpat a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 21.05.2015 până la data de 19.07.2015 inclusiv. Decizia Tribunalului Prahova este definitivă. n perioada în care se află sub control judiciar, primarul Ion Manea trebuie să respecte următoarele obligaţii stabilite de instanţă, în conformitate Art. 215 di...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate