Promovati firma acordand premii!

Sfarsitul anului este momentul bilanturilor profesionale si personale. Orice firma are nevoie de un plus de imagine, iar promovarea nu este vreodata de prisos.

Imaginea interna a firmei

Pentru o activitate eficienta in cadrul unei firme, cele mai importante sunt relatiile dintre angajati – intre coordonatori si subordonati, dar si intre colegi. Când compania este mare si are multi angajati, comunicarea interna poate contura imaginea firmei in perceptia angajatilor, mesajele comunicate de departamentul specializat fiind legatura dintre conducere si cei care aplica instructiunile conducerii. Departamentul de comunicare poate evidentia periodic realizari ale unei echipe sau chiar ale unui angajat, ceea ce va stimula personalul si va genera o imagine pozitiva asupra unui departament.

Insa toti angajatii firmei pot fi stimulati cu recompense pentru ei si pentru copiii lor, unele premii fiind sustinute de stat prin scutirea acestora de taxe. Cu ocazia un...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate