PUBLICATIA DEFENSE 24.PRESEDINTELE FRANTEI EMMANUEL MACRON VA FACE O VIZITA OFICIALA PE 24 AUGUST IN ROMANIA UNDE VA FI PRIMIT DE CATRE LOCATARUL DE LA COTROCENI,KLAUS WERNER JOHANNIS CARUIA II VA ADUCE UN CADOU:SA CUMPERE ARMAMENT DIN FRANTA!

Președintele Franței, Emmanuel Macron va efectua pe data de 24 august o vizită în România, acolo unde va avea o serie de discuții importante cu Klaus Iohannis.

Vizita președintelui Macron în Polonia ne poate oferi perspectiva propunerilor pe care Franța le poate face României. Emmanuel Macron a discutat aproximativ o oră cu președintele Andrzej Duda. Principala temă abordată, ofertă care îi poate fi pusă pe masă și lui Klaus Iohannis s-a referit la modernizarea armatei, acolo unde sunt direct interesate și companiile franceze, care se pot implica și participa la numeroase proceduri în diferite etape.

Discuțiile au început cu evaluarea și stadiul ofertelor în vederea modernizării armatei. Printre sistemele pe care francezii le pun la dispoziție se numără un sistem de apărare aeriană de rază scurtă denumit „Narew”, în acest sens existând deja un acord în privința...