Pulovere la moda in aceasta iarna

Puloverul este o piesa importanta din garderoba noastra din sezoul rece, principalul sau scop este sa ne tina de cald in zilele geroase. In alegerea acesteti piese vestimentare, trebuie sa ti cont de stilul tau, de cat de comod este, cat de calduros, dar si de tendintele de moda din acest an.Tendintele din acest an sunt menite sa se potriveasca cu orice stil, pe langa celebrele modele de pulover oversize, din sezonul trecut, mai gasim in tendintele actuale, modele clasice care se muleaza pe corp.In acest an revine la moda helanca, o piesa vestimentara care poate fi integrata in orice tinuta comoda. Cu ajutorul acesteia putem crea efectul de multi-straturi, helanca putand fi purtata cu pulover pe gat cu maneca scurta, sau sub alte piese vestimentare, insa desingnerii ne propun anul acesta sa le purtam peste o bulza tip camasa, cu manecile suflecate pana la cot.Dupa cum am mentionat ma sus, puloverele clasice revin in tendinte. Culorile adoptate pe podiumurile de moda, pentru puloverul c

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate