Radu Banciu pus la zid din vorbe de către Adrian Năstase: „Bă, jigodie. Mă acuzi că am furat. Ce-am furat, bă? I-am furat bideul lu’ maică-ta?… „

Într-una din zilele sfârşitului de an 2017, Adrian Năstase, vizibil iritat, a publicat pe blogul său personal adriannastase.ro, un subiect fierbinte pentru el, şi anume: un atac dur către jurnalistului B1, Radu Banciu. Pentru ca lumea să înţeleagă, că aceste cuvinte nu fac parte dintr-o „răfuială mediatică”, fostul premier specifică foarte clar faptul că, este vorba de un pamflet.

Vă las pe dumneavoastră să decideţi cât de bine este scris acest articol, numai că privind mai bine … cineva anume are „ceva” mai mult talent la vorbe … sau de ce nu la „scris” ….

După cum stiti, periodic, sunt nevoit  să-i administrez tratamentul lui Banciu. El are unele accese schizoide, incepe – fără rost – să vorbească in limbi străine, se blochează in consoanele finale ale cuvintelor. In plus, reactionează rău ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate