Raleigh Avenir - test drive

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Rezumatu' zilei
Dupa putin peste 1600 km parcursi cu bicicleta asta cred ca pot face un review destul de pertinent, cu toate plusurile si minusuile ei. Dar ca sa intelegeti mai bine cat de mult mi-a placut sa ma dau cu bicicleta asta, cu 5 zile inainte de incheierea perioadei cntracuale de test, am luat legatura cu cei de la Rovelo si mi-am manifestat intresul d a o achizitiona. Asadar... bicicleta asta nu se va mai intoarce la Rovelo, va ramane la mine. Atat de "putin" mi-a pacut bicicleta asta, incat as fi dat-o inapoi cu inima stransa si urmatorul care ar fi folosit-o ar fi murit in vreun accident, din vina mea.Si dupa ce purcica asta (o sa intelegeti mai tarziu de ce o fac purcica...) m-a carat in cea mai grea tura posibila, Super Randonnee si tot alaturi de ea voi incerca sa termin si BRM 1000, cum s-o mai dau? Am investit amintiri si sentimente in ea, e ca si cum as da copilul spitalului pe motiv ca... l-am vazut, imi place dar nu-l vreau... Dar hai sa lasam sentimentalismele de-o parte si sa n...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate