Recomandare lectura: “Ragdoll. Ultima ta zi” de Daniel Cole

Nu obisnuiesc sa citesc des romane politiste, dar atunci cand o fac ma captiveaza atat de tare incat fac tot posibilul sa le citesc cap-coada cat mai repede, pentru a vedea cum se leaga toate piesele puzzle-ului. Acesta este si cazul romanului “Ragdoll. Ultima ta zi” de Daniel Cole pe care l-am citit cu sufletul la gura in doar doua zile, desi are peste 450 de pagini.

Vorbeam cu cineva recent si ma intrebam cum gandeste un autor de romane politiste – cred ca-si face un schelet al romanului pornind de la final la inceput – se gandeste cine este victima, cine este criminalul, iar apoi merge pas cu pas inapoi catre inceput. Pentru ca altfel nu-mi pot explica cum face ca lucrurile sa se lege atat de bine, nu ai cum sa incepi o carte si sa te gandesti pe parcurs cine e personajul negativ.

Revenind – Daniel Cole ne spune in “Ragdoll. Ultima ta zi” povestea lui William Fawkes, un detectiv foarte bun in ceea ce face, dar iute ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate