Reinventeaza distractia in aer liber

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ziarul lui Ipu

Multe persoane de plang ca din ce in ce mai mult copii nu isi mai petrec timpul pe afara ci prefera sa stea in casa, sa se joace pe calculatoare sau alte dispozitive electronice. Insa acest lucu se intampla numai daca parintii le permit copiilor lor sa isi petreaca tot timpul liber in casa. Chiar daca unul sau ambii parinti folosesc zilnic dispozitive electronice, asta nu inseamna ca si un copil va fi nevoit sa le foloseasca si sa creeze dependenta de acestea.

Dar sa lasam acest aspect deoparte si sa revenim la recreerea in aer liber. Acest lucru poate fi facut de oricine, si este mult mai benefic pentru cei mici si pentru cei mari deopotriva. O simpla plimbare prin parc este de ajuns, cateva ore pe zi sau pe saptamana sau ceva mai dinamic. Este bine sa ii invatam pe cei mici sa mearga pe bicicleta de la o varsta frageda si sa isi dezvolte si alte abilitati. Magazinul online AirMotion va poate pune la dispozitie

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate