#REZIST DEMOCRAT-POPULARII-LIBERALI,IDIOTII BINE PLATITI AI USR,PE SCURT NAZISTII ,REPREZENTAND CIUMA ROSIE URMASII REGIMULUI BASESCU S-AU STRANS IN PARCUL IZVOR PENTRU A SUSTINE MOTIUNEA DE CENZURA IMPOTRIVA GUVERNULUI TUDOSE!

Filialele PNL din București și județele limitrofe s-au organizat, în această dimineață, pentru a susține, din stradă, moțiunea de cenzură depusă de PNL și USR.

 

Începând cu orele 10:00, câteva sute de membri ai PNL au început să se strângă în jurul stației de metrou Izvor. Conform unora dintre organizatori, liberalii mizează pe prezența a aproximativ 2,500 – 3,000 de participanți. Liderii de organizații speciale au întocmit liste de prezență pentru a ține evidența colegilor care li s-au alăturat.

Pentru a se organiza mai bine, liberalii au organizat și o pagina de eveniment pe Facebook. Evenimentul intitulat „Susțineți moțiunea PNL” a atras însă doar 320 de confirmări de participare din partea internauților.

 

Majoritatea participanților sunt membri ai filialelor PNL din sectoarele Bucureștilor. Acestora li s-au adăugat, pe parcursul dimineții, și membri din filialele PNL Ilfov și Dâmboviț