ROMANI,GASITI NUMITORUL COMUN INTRE CLINTON FUNDATION SI SCUTUL ANTIRACHETA DIN ROMANIA!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Un element de-a dreptul exploziv riscă să treacă nevăzut de nimeni. Conform unor emiluri obţinute de Judicial Watch, Clinton Foundation a început încă din 2009 operaţiuni de colectare de fonduri contra susţinere politică şi alte „facilităţi” în relaţia cu SUA.

Pentru cei de peste Ocean sunt deosebit de interesante discuţiile fără perdea dintre Hillary Clinton şi Putin în urma cărora ruşii au obţinut diverse înlesniri pe piaţa americană. Asta pentru că tot e la modă isteria cu ruşii care-au influenţat alegerile americane. Păi dacă aşa stau lucrurile, înseamnă că, indiferent cine-ar fi câştigat, tot omul ruşilor era.

Pentru noi însă, de deosebit interes este un element secundar, dar care s-a dovedit crucial pentru destinul politic al României. În septembrie 2009, traian băsescu a fost invitat şi a participat la „Clinton Global Initiative”. A fost o încercare menită a forţa intrarea la Obama, lucr...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate