Schimbari la conducerea ANP si a unor penitenciare

  • Postat în ONG
  • la 10-01-2018 14:00
  • de FSANP
  • 170 vizualizări

Zilele astea aflam de schimbari si posibile schimbari la varful ANP dar si in conducerea unor penitenciare, documentele fiind in diverse stadii. La ANP, Cristi Plesa – seful Serviciului Cooperare Internationala si Programe devine Director general adjunct. La Penitenciarul Giurgiu, Marius Fulga – directorul ratacit in functie, este inlocuit de catre Marian Popescu, fostul sef al ‘spionilor’ ANP.

La Penitenciarul Iasi se pare ca merge Cristina Dumitran, ofiter la Directia de Inspectie Penitenciara, pentru a-l inlocui pe Dima Pompiliu, un alt ‘prieten’ de-al nostru. La Penitenciarul Braila, se incheiei o imputernicire, si incepe alta pentru domnul Cristian Bursuc, actualmente sef la informatii clasificate in ANP. Aparent alegeri inspirate, in perioada urmatoare vedem daca o sa confirme sau nu.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate