Se reaprinde nocturna pe stadionul ”Oțelul”

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sport Galati
sursa foto: dolce-sport.ro
Federația Română de Fotbal a publicat programul după care se vor disputa meciurile din manșa retur a barajului de promovare în Liga a III-a. Câștigătoarea Ligii a IV-a Galați, Suporter Club Oțelul Galați, va juca meciul decisiv de promovare în Liga a III-a, sâmbătă, 24 iunie, pe stadionul ”Oțelul”, în nocturnă, de la ora 20.00, cu cei de la Unirea Mircești - campioana județului Iași. Pentru a obține promovarea în Liga a III-a echipa suporterilor trebuie să întoarcă rezultatul din tur, de la Iugani - Mircești, când au pierdut, scor  0 - 1.  Returul barajului de promovare în Liga a III-a va fi primul meci pe care SC Oțelul, club înființat de suporteri în vara anului trecut, îl va disputa la lumina reflectoarelor.  
Ultimul meci de pe stadionul ”Oțelul”, disputat în nocturnă, a fost în urmă cu un an și aproape trei luni. În etapa a 25-a din Liga a II-a, la data de 27 martie 2016, FC Oțe

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate