SEFUL STATULUI PARALEL(NAZIST),HABARNISTUL SI IPOCRITUL CINIC PENALUL KLAUS WERNER VON STRUDEL NU CREDE IN DECLARATIILE MINISTRULUI JUSTITIEI TUDOREL TOADER PRIVIND MCV-UL!

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, în Suedia, referitor la afirmațiile ministrului Justiției potrivit cărora MCV ar putea fi ridicat în 2018, că optimismul afișat de Tudorel Toader este cel puține nepotrivit, precizând că nu este de aceeași părere cu ministrul.

„Nu cred în așa ceva. Acest optimism afișat este cel puțin nepotrivit”, a declarat Klaus Iohannis, președintele fiind întrebat dacă MCV ar putea fi ridicat anul următor, așa cum a spus ministrul Justiției, Tudorel Toader.

„Concluzia raportului este pozitivă, în sensul că România își poate îndeplini obiectivul ridicării MCV în actualul mandat. Este un raport de etapă, este un lucru foarte important de etapă, un raport care consemnează progresele de la ultimul raportul din ianuarie 2017.

Raportul evidențiază multe dintre progresele înregistrate de România față de momentul ianuarie 2017, fundamentând opinia Comisiei, în sensul îndep...