Somn liniștit, organism fericit- doar cu Sedirelax

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Amalia Goleanu Blog
Dragile mele, iată că a venit vremea să vorbim (iar!) despre stres. Poate că aveți impresia că vă bat la cap cu acest subiect, însă vremurile pe care (și în care) trăim sunt cauzatoare de... stres!E drept că "michiduță" ăsta are și părți bune, când ne asaltează într-o cantitate rezonabilă, dar când limitele sunt depășite, michiduță cel mai sus amintit ne poate da mari (MARI) bătăi de cap!Sunt sigură că și voi ați pățit să nu vă puteți odihni, să aveți somnul agitat sau chiar insomnii, migrene, alergii, probleme ale pielii sau de sănătate, toate cauzate de o expunere prea mare la factori de stres.Mie mi se întâmplă în aceste situații 2 nebunii: nu mai pot dormi și mânca. Și credeți-mă, este infernal- pe lângă faptul că slăbesc (dar slăbesc urât), încep să mă doară toate cele și să fiu și mai arțăgoasă pentru că nu dorm, sunt mereu obosită, am cearcăne, mă cred urâtă etc.Alte prietene, când sunt stresate, măn...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate