STRATEGIA MEDIATICA A BUDAPESTEI ATINGE INAINTEA CENTENARULUI UNIRII SI ROMANIA!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog
Criticii consideră că Orabn a fost susţinut de triumviratul Mezarsos – Pecina – Vajna pentru a aduce sub ascultare presa din Ungaria

Nu a trecut un an de la închiderea celui mai important cotidian de opoziţie din Ungaria şi doi apropiaţi ai premierului ungar Viktor Orban au pus mâna pe ultimele şase ziare locale independente din ţară. Este o mişcare ce se înscrie în logica celor aproape opt ani de guvernare Orban şi care are cu siguranţă o ţintă electorală, în perspectiva alegerilor din 2008, însă poate avea repercusiuni şi în România, mai cu seamă având în vedere că urmează Anul Centenarului.

La începutul anului 2017, marele câştigător al ultimelor tranzacţii din presa ungară era Lorinc Meszaros, fost coleg de clasă al premierului Vik­tor Orban, care a ajuns să fie acum proprietarul a 12 din cele 18 ziare regionale din Ungaria, pe lângă canalul de ştiri ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate