Tastatura clasica versus tastatura Chiclet

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blog OnLaptop

O tastatura clasica de laptop are mai multe taste cu marginile usor inclinate si spatiu de doar 1 mm de separare a intre ele. Acest stil de tastatura e aproape o raritate in zilele noastre cand tastaturile au fost atat de modernizate. Acum la moda sunt tastaturile Chiclet sau Island (tip insula).

In general laptopurile Lenovo Thinkpad mai vechi au astfel de tastaturi clasice. Daca o sa cumparati un laptop second hand este posibil sa gasiti la el tastatura clasica.

Principalul beneficiu al tastaturilor clasice este familiaritatea. Acest stil o sa vi se pare mai familiar daca ati folosit un laptop mai vechi. Un alt avantaj este usurinta cu care se inlocuieste tastatura. Tastatura traditionala se afla intr-o tavita, care poate fi complet scoasa din majoritatea laptopurilor si inlocuita dintr-o signura bucata.

Ca si dezavantaj tastaturile clasice tind sa fie mai dificil de curatat.

Pro tastaturi clasice de laptop – Aspect ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate