VIDEO – Terifianta poveste a românului de 31 de ani care a fost MUTILAT pe VIAŢĂ, cu ACID SULFURIC, de către iubita britanică

El este Daniel Rotariu, un tanar de 31 de ani care se stabilise in Marea Britanie si care credea ca viata lui poate sa fie mai buna, dar lucrurile au luat o turnura incredibila in cazul sau.

Dupa mai multe solicitari, acte si drumuri facute la autoritati, romanul reusise sa obtina cetatenia britanica, cel mai important lucru din viata lui in acel moment. Din acel moment totul era simplu pentru Daniel care era convins ca isi va intemeia alaturi de iubita lui, o britanica pe nume Katie Leong, o femeie pe care o credea „jumatatea lui”, dar care s-a transformat in „calaul lui”.

Intr-o zi fatidica, dupa o cearta cu fosta sa partenera, aceasta i-a aruncat cu acid sulfuric in fata si a reusit sa il multileze pe viata, transformandu-i viata intr-un cosmar greu de imaginat. În timp ce românul dormea, ea a turnat acid sulfuric pe el. Cu mintea întunecată de gelozie, agresoarea ar fi testat pe alimente puterea substanţei.

Abia trecut de 30 de ani, romanul a m...