VIKTOR ORBAN ,PREMIERUL UNGARIEI ATAC DEVASTATOR :ONG-URILE MULTIMILIARDARULUI EVREU -KHAZAR GEORGE SOROS SE COMPORTA IN STIL MAFIOT!

Miliardarul american de origine maghiară, George Soros, a cerut joi la Bruxelles poporului ungar și Uniunii Europene să reziste împotriva premierului Viktor Orban, pe care l-a acuzat că a făcut din Ungaria un “stat mafiot”, intervenție catalogată de un parlamentar al partidului de guvernământ Fidesz drept o „declarație de război”. Soros a făcut trimitere la Universitatea Central Europeană (CEU), creată de el la Budapesta și care în urma unei legi elaborate cu dedicație împotriva ei riscă să fie închisă sau mutată într-o altă țară, precum și la Fundația pentru o Societate Deschisă, patronată tot de el și pe care guvernul condus de Orban o acuză că se amestecă în politica ungară, scrie Agerpres.

„El (Orban n.r) s-a autoproclamat apărătorul suveranității ungare și pe mine mă numește un speculator valutar obscur care-și folosește banii pentru a inunda Europa, și mai ales Un...