#WeAreTheAnswear

Dulapul oricărei femei este doldora cu haine, accesorii, briz-brizuri și alte nebunii, cărora, sincere să fim bărbații nu prea le găsesc utilitatea.Și dacă ar fi să păstrăm aceeași notă sinceră, de multe ori nici noi, femeile, după un timp nu le mai găsim o utilitate!Genți, curele, cordoane, fundițe sau panglici, dau pe afară din sertare, dar ce e de făcut cu ele?! Cum le asortăm, cum le utilizăm, în ce le transformăm?!Eu una mereu am prin ghiozdan tot soiul de cordoane și panglici, just in case, poate e cazul să îmi prind păru, să mă asortez, să.... să.... să. Daaaaaaaaar, nu le folosesc niciodată, iar ele se tot adună în fiecare geantă. Iar atunci când plec în excursii ori în vacanță, treburile se agravează și mai și! Valiza îmi este plină de curele, cordoane, panglici etc.Dacă folosesc 2-3 din ele, e chiar minune, asta desigur, spre disperarea so...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate