10 citate spuse de Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ghidul tau in educatie financiara

Seicul Mohammed a coordonat si supervizat dezvoltarea proiectelor în Dubai, printre care crearea Palm Islands si a luxosului hotel Burj Al-Arab.

Totodata, a promovat construirea celei mai inalte cladiri din lume din vremea aceea, Burj Khalifa, a carei deschidere oficială a avut loc in ianuarie 2010.

În timpul mandatului sau de print mostenitor, a restabilizat compania Dubai Holding, detinand in prezent 99,67% din actiuni.

Mai jos ţi-am pregătit câteva citate spuse de Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

1. Cuvantul imposibil nu este in dictionarele liderilor. Indiferent cat de mari sunt provocarile, credinta si hotarirea puternica le vor depasi.

2. Un adevarat lider nu obtine puterea din pozitia sa, ci din etica sa, din iubirea oamenilor fata de el si fata de educatia ,excelenta si cunostintele sale in domeniul sau de lucru.

3. Cursa pentru excelenta nu are nicio linie finala.

4. Am crescut pentru a iubi bunatatea,

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate