? 10+ Locuri de mers cu copiii în zilele ploioase în zona Tineretului-Timpuri Noi București

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata dupa bebe

Noi locuim în zona Tineretului-Timpuri Noi din București și ne place să ieșim afară des. Chiar și pe ploaie și mai ales după ploaie când sunt bălțile proaspete. Dar ne-am gândit să facem și o selecție a locurilor TESTATE DE NOI și unde copiilor le-a plăcut. Poate locuiți și voi prin zonă sau poate aveți drum pe aici.

Olandia Play Cafe este o cafenea cu loc de joacă în curte și un loc de joacă generos în interior- întins pe un etaj. Accesul la locul de joacă se face pe baza consumației. Dacă aveți copii mai mari, puteți sta liniștiți la o cafea și îi puteți privi pe cei mici pe cameră cum se joacă. Aici au loc piese de teatru, se organizează, cursuri, ateliere și evenimente.Adresă: Strada Cărămidarii de Jos nr.4, Sector 4, București  Dezamagirea de pe chipul meu ca nu pot bea prosecco. Cu Mamica Activa, o mamica foarte draga...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate