10 lucruri pe care nu le știai despre oamenii stângaci

De-a lungul vremii, stângăcia a generat multe controverse și mituri despre oamenii care folosesc mâna stângă atunci când scriu sau efectuează activități motrice. Stângacii reprezintă aproximativ 10% din populația de pe glob, iar Da Vinci și Einstein au făcut parte din această categorie.

Oamenii de știință australieni au demonstrat că stângacii au o capacitate de gândire mai rapidă, reacționând mai rapid la anumiți stimuli. Iată mai mult lucruri pe care nu le știai despre oamenii stângaci:

Cel mai mult îşi folosesc partea dreapta a creierului. Totodată, stângacii sunt mai furioși, pentru că tind să-și proceseze emoțiile diferit. Sunt foarte buni pictori, jucători de tenis și înotători. Circa 50% din jucătorii de tenis sunt stângaci! Stângăcii sunt mult mai pricepuţi în matematică, arhitectură sau artă. În același timp, stângăcii sunt mult mai predispuşi alergiilor şi astmului decât dreptacii. Dacă omul stângaci ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate