10 obiecte vestimentare atemporale de nelipsit în garderoba mea de toamnă

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ralu story

Călătoria mea este inspirată de culorile toamnei și garderoba în nuanță arămie. Toamna este anotimpul colorat de frunzele ruginii și este bogat în peisaje naturale. Strălucirea luminii incandescente este o imagine recurentă în acest anotimp schimbător în care se culeg roadele câmpului și cele din grădină. În această perioadă, în copilărie, culegeam nucile. Bunica și tatăl meu desfăcau porumbul. Strugurii din coșarca cu nuiele erau puși în zdrobitoare de mătușa mea. Din bucătăria parfumată de dulceața de gutui, mama tăia fructele, iar pe mine mă ademenea aroma intensă. 

Toamna era colorată de negru de la vinul tare de pe plaiurile moldovenești. O nuanță de mov îmi colora buzele de la vinul negru. Toamna la țară era colorată de verdele de la nuci evidențiat pe mâinile mele lungi. Bunica folosea frunzele de nuci pentru ceai și pentru o masc...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate