10 sfaturi utile care va pot ajuta in concediu

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Drumetul

Va prezentam o lista de sfaturi si trucuri utile care va pot ajuta in excursii si vacante. Evident ca unele sunt deja cunoscute, dar speram noi ca veti gasi si cateva sfaturi utile despre care nu stiati inca. Acestea – cele mde mai jos – sunt scrise pe baza experientei mele din diferitele drumetii din tara si peste hotare, asa ca nu cred ca prin rau nimanui.

* Incarcati copiile scanate ale tuturor documentelor importante in orice cloud (Google Drive, sau altele). Daca pierdeti originalele, puteti imprima de pe Internet cel putin copii dupa ele in orice cafenea. * Redenumiti contactele rudelor/prietenilor importanti in limba engleza in telefon. Daca vi se intampla ceva brusc, medicii sau politia vor putea intelege pe cine sa apeleze (Mom – mama, Father – tata, Husban – sot, Wife – sotie). * Daca doriti ca smecherii de pe strada din toate tarile lumii sa va lase in pace? Invatati expresia “Sunt aici pentru munca” in limba locala si voilà – isi vor p...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate