1000 de abonați pe canalul Youtube – PlecatiDeparte

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Plecati Departe

Suntem 1000 de abonați pe canalul Youtube PlecatiDeparte! 1000 de persoane care s-au înscris! 1000 de persoane care au apăsat butonul Subscribe! Vă multumesc tuturor pentru susținere și sper sa nu vă dezamăgesc de acum încolo!

Începuturi ca blogger în turism

Demult, într-o galaxie foarte, foarte, îndepărtată, m-am născut, iar la un moment dat, am început să fac fotografii și sa scriu aici, pe blogul PlecatiDeparte. Denumirea plecati departe venea de la faptul că pe vremea respectivă eram doi. Dar acum pot considera că suntem plecați departe împreuna – tu, cititorule, sau voi cititorilor și cu mine.

Pentru fotografii foloseam un aparat foto Canon EOS 50D. Asta era pe vremea când aparatele foto erau folosite doar pentru fotografii, adică nu puteai sa filmezi cu ele, nici nu te puteai conecta l...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate