11 modele de colanti de dama din piele – Top 2018

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Topy

Colantii de dama din piele sunt de ceva vreme o piesa indispensabila din dressingul oricarei fashioniste, o valoare sigura, cu un potential fashion care ar trebui sa fie exploatat cat mai mult. De ce? Pentru ca pielea confera imediat un plus de caracater tinutelor tale si pentru ca modelele de colanti de dama din piele sunt mulate, deci foarte sexy. In plus, sunt piese vestimentare stilate si foarte usor de integrat in tinutele de zi cu zi.

Cele mai frumoase modele de colanti de dama din piele se potrivesc de minune cu topurile fluide vaporoase, dar si cu puloverele elegante si calduroase ale iernii. Se pot purta chiar si cu un body sau cu camasile mai sic. In plus, colantii de dama din piele arata cel mai bine alaturi de denim, cel mai in voga material al anului 2016. Deci trebuie sa ii porti neaparat la o camasa de blugi sau la o geaca de blugi. Dar daca iti doresti o tinuta excelenta pentru week-end, trebuie sa stii ca poti purta colantii de dama din piele la cele mai fr...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate