12 romani pleaca la munca in strainatate in fiecare ora. Ce se intampla cu ei?

Intamplator sau nu, sunt in discutie cu romani din mai multe comunitati de diaspora. Intamplator sau nu, am foarte multi prieteni care au plecat din tara. Vreti sa stiti ce se intampla cu ei? Inainte de toate, sa va spun si o data statistica: 12 romani pleaca la munca in strainatate in fiecare ora, cu trei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Mi se pare foarte mult! Mai grav este ca statistica se refera la cei care au lucrat in Romania, nu si-au facut somaj si s-au declarat la primarii. Deci, cifra este si mai ingrijoratoare. Din nefericire, este raspunsul lor la ce se intampla in tara natala. Majoritatea dintre ei au o specializare sau competente si abilitati pentru un domeniu de activitate.

Ce se intampla cu ei?

Dezechilibre emotionale – 72 %; Divorturi sau despartiri de persoana iubita – 44 %; Schimba joburile si tarile foarte des – 58%; Nu lucreaza pe domeniul lor de...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate