14 idei despre cum putem organiza sifonierul cu haine

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Topy

Ai oroare de hainele imprastiate si de tot ceea ce inseamna dezordine? Te-ai saturat sa vezi haine peste tot si ca hainele sa nu mai incapa in sifonier? Ai nevoie de o solutie magica? Nu iti prezentam in acest articol o solutie magica, ci cateva idei despre cum putem organiza mai bine sifonierul cu haine. Cu siguranta ca te vor inspira si pe tine. Aranjeaza hainele pe culori. Iata o idee foarte buna – aranjeaza hainele pe culori, de la cele mai inchise la cele mai deschise, pentru a repera foarte repede hainele si pentru a nu intoarce totul cu susul in jos.

Atunci cand vrei sa fie perfecta ordine in sertare, poti utiliza tuburile de PVC pe post de cutii. Iar sifonierul sau sertarele pot sa fie divizate sau compartimentate cu ajutorul cutiilor pentru pantofi pe care nu le mai folosesti. Foloseste si usa sifonierului. Te-ai gandit pana acum sa folosesti si usa sifonierului pe post de spatiu de depozitare? Poti instala aici o bara sau mai multe, fie pentru pantofi, fie pentru...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate