2 LEGI UNIVERSALE ESENȚIALE

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe DIO Line
Mishru era un tânăr pasionat de spiritualitate. Născut în Germania din părinți indieni, el avea cunoștințe vaste despre cultura indiană. Asta se datora părinților săi care au insistat să îi transmită toate informațiile pe care ei le cunoșteau deja.
Însă mai mult decât istorie și câteva practici spirituale de bază, Mishru nu știa nimic despre spiritualitatea indiană sau despre marii maeștri pe care i-a avut India de-a lungul sutelor de ani.
Trăind în Germania, și fiind un elev sârguincios, tânărul nostru a ajuns să se angajeze în una dintre cele mai mari multinaționale din țara în care locuia. Chiar dacă pe durata facultății a studiat cu sârguință și deținea informații, în cadrul locului de muncă, lucrurile nu mai erau deloc la fel de roz. Parcă ceea ce învățase la școală nu se aplica în realitate. Și atât spre surprind...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate