2. Mit SEO: Mai multe link-uri sunt mai bune decat mai mult continutul

In trecut, construirea a cat mai multor backlink-uri era posibila fara a mai analiza domeniul de legatura iar asta functiona in SEO. Facand acest lucru, site-ul tau era sigur pozitionat mai sus in Google. Backlink-urile reprezinta inca o parte foarte importanta a factorilor de clasare in Google. Acesta se numara printre cei mai importanti factori de clasificare, potrivit unui studiu facut de Searchmetrics. Dar trebuie sa construiesti backlink-uri intr-o maniera mult mai diversificata decat ai facut-o pana acum.

Cand Penguin 2.0 a fost lansat in Mai 2013, toate acestea s-au schimbat. Acum este important sa te concentrezi pe calitatea backlink-urilor obtinute, nu asupra cantitatii. Uneori, mai putine backlink-uri poate fi mai bine daca campania de link building este facuta corespunzator.

Adesea, foarte multi isi pun intrebarea: „In ce sa investesc, link building s...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate