2018 Beauty Routine

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Amalia Goleanu Blog
Dacă ieri vorbeam despre cărțile ce au contribuit la dezvoltarea noastră ca oameni, ei bine, astăzi vreau să povestim puțin despre un alt subiect preferat: produsele de îngrijire personală!Cum vă tot povesteam, sunt câteva subiecte ce îmi fac mereu mare plăcere și despre care aș scrie mai mereu: cărțile, machiajul, produsele de beauty, modă și sănătate.Anul s-a schimbat, am văzut pe net că mult lume încearcă tot soiul de noi produse, s-au lansat o mulțime de noi game și colecții, însă eu rămân fidelă produselor Kiehl's, atât de dragi mie. Și pentru că nu am abordat niciodată serios subiectul rutinei de îngrijire a tenului, am zis că este un subiect excelent pentru începutul de an.Și cum în magazinele lor au fost câteva oferte tentante cu ocazia sărbătorilor de iarnă, nu am rezistat tentației și mi-am reîntregit colec...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate