2018- CRIZA talentelor și a forței de muncă în România

În 2018  va exploda CRIZA talentelor și a forței de muncă în România.

Soluții de criză și context specific

România, prima țară după Siria în topul migrației populației și locul 3 în lume privitor la deficitul forței de muncă specializate.

Mai mult, discrepanța între salariile bugetarilor și cele din mediul privat  pune o și mare mare presiune pe mediul antreprenorial din țara noastră, și așa văduvit de măsuri de încurajare și susținere a afacerilor.

Din experiența noastră de specialiști în consultanță antreprenorială și managementul afacerilor, prea multe companii își concentrează energia pe problema deficitului de forță de muncă și prea puține pe soluții. Evident că nu există un panaceu universal cu ajutorul căruia să fie rezolvate problemele specifice ale fiecărei companii în parte, însă statutul nostru de consultant însoțit de o...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate