#2018booksforsoul

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Amalia Goleanu Blog
Pentru că fiecare început de an aduce după sine o întreagă frenezie, cu precădere bazată pe tot soiul de liste, mesaje motivaționale, noi oportunități și șanse mi-am zis ca ar fi culmea să nu mă aliniez trend-ului.Trebuie să vă mărturisesc că nu cred că doar un nou an poate aduce cu sine ceea ce ai tot amânat să faci ori să îți ofere cumva pe tavă tot soiul de oportunități doar pentru că pe 1 ianuarie ai țesut o întreagă listă cu obiective, dorințe, frustrări ori vise neîmplinite.E drept că uneori este util să îți fixezi niște ținte/țeluri, însă viața are propriile ei căi și de cele mai multe ori socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. Drept pentru care de ceva timp tot încerc să mă abțin de la a îmi plănui viața, pentru că uneori poate fi în defavoarea mea- mai ales atunci când lucrurile par a ieși total pe dos față de cum îmi doresc. A lăsa viața să își urmeze cursul, fără nervi, fără frustrare, poa...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate