21 filme horror de văzut în seara de Halloween

În fiecare an, în noaptea de la sfârșitul lunii octombrie, americanii și nu numai, sărbătoresc Halloween, adică, momentul în care spiritele morților vizitează lumea celor vii.

Halloween este o abreviere pentru „All Hallows’ Evening” şi este o sărbătoare de origine celtică, preluată de multe popoare din lumea occidentală şi nu numai, scrie Mediafax.ro. Halloweenul se celebrează în noaptea de 31 octombrie şi precedă sărbătoarea creştină Ziua tuturor sfinţilor de pe 1 noiembrie.

Fiind una dintre cele mai vechi sărbători din lume, Halloween-ul este acum sărbătorit în foarte multe ţări de pe glob, cele mai cunoscute fiind Irlanda, Statele Unite, Canada, Puerto Rico şi Regatul Unit, iar ocazional în unele părţi ale Australiei şi Noua Zeelandă. În America de Nord şi Canada îşi men...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate