3. Mit SEO: Avand un site securizat (HTTPS criptat) nu este important pentru SEO

„SSL este tehnologia standard de securitate pentru stabilirea unei legaturi criptate intre un server web si un browser. Aceasta legatura asigura ca toate datele transmise intre serverul web si browser raman private.” – SSL.com

Ai observat vreodata ca unele adrese URL incep cu „http://”, in timp ce altele incep cu „https://”? Poate ca ai observat „s” atunci cand navighezi pe site-urile web care necesita a oferi informatii sensibile, cum ar fi atunci cand platiti facturile online.

Pe scurt, acel „s” inseamna ca conexiunea ta la site-ul respectiv este criptata, astfel incat hackerii nu pot intercepta niciuna dintre datele tale. Tehnologia care permite acelui mic „s” se numeste SSL, ceea ce inseamna Secure Sockets Layer.

In august 2014, Google a anuntat ca a inceput sa utilizeze HTTPS ca si criteriu in algoritmii de clasificare a site-urilor. Asta inseamna ca daca site-ul tau foloseste in continuare HTTP standard, concurentii t

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate