3 sfaturi pentru o altfel de vacanță la mare – o abordare diferită a zilelor de concediu petrecute pe litoral

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Stiri Gorj

Litoralul reprezintă una dintre primele variante ale românilor când vine vorba de petrecerea săptămânii de concediu. Problema intervine atunci când apare monotonia – an de an la mare nu ar fi neapărat o problemă dacă s-ar acorda atenție în ceea ce privește expunerea prea îndelungată la soare și multe alte lucruri pe care românii în general, conform sondajelor, le repetă constant.

Indiferent de stațiune, marea nu se deosebește atât de mult de alte orașe pe care le poți vizita. Fiecare stațiune are atracțiile și punctele ei forte. Bineînțeles, plajele sunt atracțiile principale, însă nu acolo încep sau se termină opțiunile. În ultimii ani, se pare că românii au ales în număr cât mai mare să viziteze plajele altor țări, învecinate nouă. Diversitatea este un lucru benefic, mai ales în cadrul plimbărilor și concediilor, însă cât timp se menține același scenariu de hotel-plajă-restaurant-hotel, fără să fi descoperi...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate