3 ținute minimaliste pentru femei

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Stiri Gorj

Ținuta pentru birou, cea de oraș, cea de acasă și mai ales, cea pentru evenimente speciale necesită, de cele mai multe ori, o sumă destul de mare pentru a putea fi asigurate. Deseori, atunci când avem multe obiecte vestimentare, ajungem să nu le purtăm pe toate – iar majoritatea dintre ele sunt lăsate prin spatele dulapului. Din acest motiv, este ideal să avem cât mai puține piese în dressing, care să fie extrem de ușor de accesorizat și de calitate. Oricând ești în căutare de inspirație, te poți orienta după recomandările următoare:

Crop-top și fustă lejeră

Nimic nu ne arată mai bine că primăvara a venit decât rochiile și fustele colorate si pline de feminitate. În cazul în care vrei să te bucuri de o ținută relaxată și confortabilă atât la birou, cât și acasă, poți opta pentru un crop-top și o fustă lejeră. Peste, poți adăuga fie un cardigan, fie un sacou lung. Astfel, te vei putea asigura că...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate