30 de intrebari pentru fotograful de nunta

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Andrei Dede Videography

Ati pus atat de mult timp si efort in planificarea nuntii dvs. astfel ca veti dori ca fiecare moment special sa fie surprins in fotografii. Dar cum aflati cine e fotograful potrivit pentru dvs? Indiferent daca luati in considerare oricare dintre fotografii nostri certificati sau un alt profesionist, trebuie sa va faceti temele.

Iata intrebarile pe care ar trebui sa le adresati acelor fotografi de pe lista scurta, pentru a va asigura ca cel pe care il alegeti in cele din urma este potrivit pentru dvs si nunta dvs.

Aspecte de baza Este data mea disponibila? NOTA: Evident, daca raspunsul este NU si nu sunteti dispus sau in masura sa va schimbati data, nu va deranjati sa puneti restul acestor intrebari. Cu cat timp inainte trebuie sa fac rezervare? De cat timp lucrati? Cate nunti ati fotografiat? Ati avut multe care erau similare cu a mea ca dimensiune si stil? Cum ati descrie stilul dvs. de fotografiere (de exemplu traditional, foto-jurnalist, creativ)? NOTA: E...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate