4 obiecte vestimentare pentru a evidenția silueta

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Deweekend
Silueta trebuie pusă în evidență

Fiecare ținută adoptată trebuie să ne avantajeze corpul. Indiferent de greutate, femeile doresc să-și evidențieze talia. De cele mai multe ori, tindem să alegem haine nepotrivite. Fie vedem la alții și ne dorim și noi. Fie ne plac și le cumpărăm chiar dacă nu ni se potrivesc. Așa se face că ne trezim cu un dressing plin de haine pe care nu le putem purta.

4 obiecte vestimentare pentru a-ți scoate în evidență silueta

Nu zice nimeni că doar femeile 90-60-90 sunt frumoase. Fiecare corp are frumusețea lui. E important să ne simțim bine în pielea noastră. Și e important să ne îmbrăcăm corespunzător.

Rochia potrivită

Rochiile exprimă feminitate. Pot fi purtate indiferent de anotimp sau împrejurare. Ador femeile care optează des pentru rochii. Și le apreciez că nu uită să fie feminine.E important să alegem rochia potrivită din multitudinea de modele de pe piață. Lungă sau scurtă, colorată sa...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate