4 tipuri de neînțelegeri într-o relație care nu ar trebui să fie motiv de despărțire

Când bărbații și femeile nu înțeleg cât de diferiți sunt, apar multe probleme și dezacorduri în relațiile de cuplu. Vestea bună e că unele probleme pot fi rezolvate prin comunicare, negocieri, diferite discuții și nu ar trebui să fie un motiv de despărțire. Important este să existe dorință și deschidere din partea partenerilor, pentru că, uneori aceștia iau decizii la impuls de a pune punct relației, realizând mai târziu că nu trebuiau să o facă. Să vedem care sunt cele mai frecvente categorii de neînțelegeri, cărora partenerii le pot cădea în plasă și care-i pot provoca să se despartă:

Certurile cotidiene – se pot isca din observații și interpretări greșite ale acestora sau din jigniri care nu pot fi percepute cu o notă calmă și rațională. În rezultat, izbucnesc certurile și tot ce derivă din ele. În aceste cazuri, psihologii recomandă să nu ridicați tonul vocii, ci să explicați ce anume vă deranjează...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate