? 5 ani de blog ?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata dupa bebe

Pe 31 iulie, blogul a împlinit 5 ani. Adică fix acum o lună. Dar cum acesta este unul din cele ‘nșpe mii de hobby-uri de-ale mele, aniversarea a putut fi amânată. Dacă nu m-am organizat din timp, de “ziua blogului” eram cu Bogdan bolnav pe la spital apoi cu el în recuperare acasă. Dar eu sunt de părere că mai bine ne facem plăcerile mai târziu decât niciodată. Așa că mi-am comandat un tort, ceva bun de mâncare, am umflat baloane, m-am aranjat, mi-am invitat prietena cea mai bună și am sărbătorit. Soțul s-a uitat puțin ciudat la mine, dar nu este cel mai nebunesc lucru făcut până acum în cei 13 ani de relație.

După cum scriam mai sus, blogul este o pasiune pentru mine. Și ca orice pasiune, consumă timp și resurse financiare. Partea bună este că dă și înapoi destul de multe beneficii materiale și nu numai.

Prin intermediul blogului am cunoscut mulți oameni faini...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate