5 lucruri care nu îi plac câinelui tău. Nu le face!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe LifeInfo Romania

„Este loial și mereu – alături.”; „Este, de departe, cel mai bun prieten.”; „Face parte din familie. Nu ne imaginăm viața fără el!”.

Câinii sunt prieteni loiali ai omului de secole întregi. Sunt prietenoși, entuziaști și drăgăstoși, iar cei mai mulți posesori de câini nu consideră câinele un animal de companie, ci un membru al familiei. Nu degeaba sunt considerați cei mai buni prieteni ai omului! Dar știai că există comportamente umane care nu le plac câinilor sau, cel puțin, li se par derutante?

Oamenii de știință au demonstrat că patrupezilor nu le place întotdeauna când facem anumite lucruri: râdem în hohote, îi îmbrățișăm exces…iar ei tolerează toate aceste lucruri doar pentru că țin la noi foarte mult. Deci:

Îl îmbrățișezi

Pe parcursul cercetărilor, s-a constatat că în timpul îmbrățișărilor, 81,6% dintre câini au avut cel puțin un semn de stres...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate