5 lucruri care ți se vor întâmpla dacă renunți la zahăr

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe LifeInfo Romania

În primul rând, este necesar să aducem o oarecare claritate în ceea ce înseamnă renunțarea la zahăr.  Este practic imposibil să renunțăm complet la zahăr, întrucât acesta face parte din multe produse fără de care se pare că alimentația noastră nu ar fi sănătoasă. Organizația Mondială a Sănătății vine cu recomandări în ceea ce privește reducerea consumului de zahăr de către adulți și copii, astfel ca aportul acestuia să constituie maxim  5% din numărul total de calorii pe zi. Pentru asta, este aproape suficient să renunțăm la băuturile îndulcite și la produsele de patiserie care conțin zahăr.  Iată ce ți se va întâmpla dacă renunți la zahăr:

1. Vei deveni mai sănătos și mai energic.

Mulți oameni știu că zahărul este o sursă de glucoză, de care organismul are nevoie pentru a-și încărca bateriile. Cu o glicemie joasă, ne simțim obosiți, amețiți și chiar putem ajunge în stăr...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate