5 pași în găsirea melatoninei – hormonul tinereții și longevității

Insomnia este o problemă majoră pentru mulți oameni. Circa 40% din populația de pe glob suferă de insomnie, iar statisticile arată că nici măcar adolescenții nu sunt ocoliți de această maladie. Majoritatea iau somnifere sau preparate naturale pentru a lupta împotriva ei.

În timpul nopții, organismul nostru secretă un hormon care răspunde exclusiv pentru inducerea somnului. Este vorba de melatonină, substanța care este un adevărat remediu pentru insomniaci. Aceasta are o serie de avantaje în comparație cu somniferele care creează dependență.

Melatonina este un antioxidant puternic, deosebit de eficient pentru sistemul hormonal și pentru organele interne. Astfel, devine o adevărată provocare faptul de a identifica modalitățile naturale de augmentare a acestui hormon.

Iată care sunt cei 5 pași în găsirea melatoninei – hormonul tinereții și longevității:

Pasul unu: Respectă programul de somn.

...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate