5 recomandări filme de weekend

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Deweekend
Recomandări filme de weekend

În weekend, avem timp și pentru relaxare. Relaxarea înseamnă o carte bună sau un film bun. În timpul liber, prefer să citesc, dar uneori nevoie și de un film. În timpul timp, am văzut câteva filme bune. M-am gândit să scriu despre ele. Știu că lumea e în căutare de recomandări. Acest articol cred că e bine venit.

Deși sunt dezamăgită de calitatea filmelor în ultimul timp. Am fost bucuroasă să descopăr câteva chiar drăguțe. Iată ce titluri vă propun.

The Glass Castle  2017, dramă, biografie

Un film despre drama unor copii cu părinți egoiști. O familie cu 4 copii, fără casă, fără venit. Filmul prezintă viața unei fetițe care vine dintr-o familie de neconformiști. Mama este o artistă excentrică, tatăl un alcoolic. Părinți care spulberă imaginația copiilor sperând să le distragă atenția d...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate