5 sfaturi pentru noaptea de Revelion

Ultima postarea din 2017 este una ce se dorește scurtă și la obiect! Pentru că fiecare dintre noi își dorește ca noaptea de Revelion să fie una reușită, m-am gândit să adun câteva sfaturi cu ajutorul cărora să aveți o petrecere reușită. Așadar, cele 5 sfaturi sunt:- mâncați câte puțin din toate, mai ales dacă sunteți pofticios/ă, dar nu exagerați. Cu siguranță indiferent unde vă aflați (acasă, la restaurant, în vizită, la o pensiune etc.) mesele vor fi îmbelșugate și foarte atrăgătoare. Dacă și voi sunteți niște mici pofticioși, ca și mine, sunt sigură că o să vreți să gustați din toate. Pentru a nu vă strica noaptea cu dureri de burtă sau o stare generală de rău, cel mai bun sfat este moderația! Gustați puțin din toate, bucurați-vă de fiecare fel în parte și încercați să nu vă ridicați sătui de la masă (și același sfat este valabil și în cazul băuturilor, dulciurilor sau f...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate