5 sfaturi pentru părinți: nu-ți mai obliga copilul să facă aceste lucruri!

Relația dintre părinte și copil este una dintre cele mai importante legături care se pot forma între oameni, aceasta definitivându-se pe tot parcursul vieții prin înțelegere și respect reciproc. Pentru ca relația dintre părinți și copii să fie una reușită și indestructibilă, este nevoie de efort, răbdare și de respectarea anumitor limite care nu trebuiesc depășite.

De la o anumită vârstă, părinții ajung să-și ghideze copiii pe anumite direcții. Iată 10 sfaturi prin care îți spunem și care sunt lucrurile pe care nu ar trebui să-l obligi niciodată pe copilul tău să le facă:

Să spună neadevăruri.

Minciunile, oricât de mărunte ar fi, reprezintă cele mai greșite obiceiuri pe care și le poate forma un om. Nu-l obliga pe copil să mintă ca să-ți fie complice la o situație față de alții. Dacă vrei să eviți să mergi în ospeție, nu îl ruga pe copil să mintă că nu te simți bine. Ori dacă îl înv...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate