5 valori ale conștientizării care vor adăuga sens și înțelepciune în viața ta

Atunci când vorbim despre conștientizare și valori ale conștientizării, ne canalizăm gândurile spre Buddha. Gautama Buddha a spus să nu te oprești din trecut și să nu visezi la viitor, ci să te concentrezi pe prezent, pentru că tot ce se întâmplă în acest moment în viața ta, fără a judeca și fără a încerca să-l schimbi, reprezintă baza conștientizării noastre. Cu toate acestea, psihicul ființei umane este creat astfel, încât să nu se poată concentra doar pe prezent, pentru că involuntar, cei mai mulți dintre noi, amintim evenimente ale trecutului sau vociferăm gândurile noastre despre viitor.  

Este nevoie de efort și muncă interioară ca să poți produce o schimbare, iar această schimbare să dea sens și înțelepciune vieții tale. Este nevoie de acceptare și iertare, iubire de sine și respect, de simpatie și empatie față de semenii tăi. Și da, este nevoie să-ți propui niște principii care te-ar ajut...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate